søndag den 3. juli 2011

Kryb ud af Busken, Fru Fly... - Mæ' de' Vuns !

Vedrørende Mit Blog Indlæg : Adskilt og samlet

Mette sagde :Hvor ville jeg gerne læse din blog - jeg kan mærke du har noget på hjertet - men din 'ukontrollerede' brug af stort begyndelsesbogstav gør den desværre nærmest ulæselig.

Alkymisten sagde : Kære Mette,Forsøger blot ret nu at genfinde Min Identitet. Søger tilbage for at rette Min fortidige sociopatiske Umælen.Er i Øjeblikket bestemt ikke vaks-men dog lærenem!Hvem er egentlig Du, som retter ?Har Du Noget på Hjerte, eller har Du blot Noget på Hjertet ?


Blogmediet har været En stor Hjælp til Selvforståelse og Retningssans i En ellers for Mig ret så plagsom Livsperiode.Jeg bliver voldsomt ked af Det, når anonymiserede Personer retter Deres negative Kritik mod Min Person eller Holdninger uden at bringe Klage i Kontekst.


Jeg føler Mit Privatliv intimideret (og bliver faktisk lidt Angst) når En anden voksen anonym Kvinde telefonchikanerer Mig midt om Natten fra Et utilsløret Telefonnummer registreret på Læsø.


Hvorfor synes Nogen, at Jeg ikke må søge at udvikle Min Egen Skrivestil ?


Bevares - Formen er måske lidt pretentiøs "Old School"; men er faktisk Et nyttigt Redskab til at holde Tekster rene for uoverlagte Ytringer (læs Nærlæsning og Selvransagelse).


Grunden til, at Jeg skriver Dette Indlæg, er ikke at moralisere over uforstandige, hætteklædte Menneskers Ligegyldighed overfor Andres Følelser, men blot at minde Alle om, at enhver Internethandling efterlader Sig Spor.


Enhver PC efterlader Sig ved Besøg på En fremmed Hjemmeside en IP adresse, som utroligt nemt kan fysisk lokaliseres.


En Eftersøgning kunne måske finde frem til En sjusket Sports & Modebutik i En ret så trist Del af Hovedstadsområdet.


Lokationens offentligt tilgængelige Oplysninger kunne tænkes at henvise til Navn, Adresse, Telefonnumre samt eventuelt et Google Map Billede af Et ligeså kedeligt Parcelhus i Selv samme By.


2 hvide Gipselefanter foran Hoveddøren ville nok signalere Tilstedeværelsen af En modeløs Person.


Et Billede af Personen dukker måske også op ved Navnesøgning i diverse Sociale Fora, og kunne således bekræfte Fordommen om Eksistensen af En grå midaldrende kvindelig Blogger, som løfter Sig Selv ved at nedgøre Andre.


En sådan Research ville dog nok være på Kanten af Det etisk forsvarlige; men altså bestemt En Mulighed.


Og nu kommer Jeg så til Sagens Kerne. Et moralsk Dilemma, som kan være svært at forholde Sig til : 


Ville Det være meget forargeligt at afsløre Identiteten på En Anonym Blogpu..., eller skal Man hellere finde Sig i fortsat at blive bo.... i Rø... fordi Man har Pli?


Jeg sletter gerne omgående Dette Indlæg samt Min tidligere Kommentar til Anonyme "Mette", hvis Hun vil forklare Mig, hvorfor Hun har ønsket at gøre Mig endnu mere ked af Det, end Jeg i forvejen er - bare på Grund af Nogle Kapitæler i Et ellers muntert og velskrevet Blogindlæg, som i hvert Tilfælde har gjort Strikkeheksen vældig glad. 


Ikke for at være Selvfed, - men Det er faktisk En af De mest positive og muntre Anbefalinger, Jeg nogensinde har skrevet til En Anden Person.

12 kommentarer:

DiSign-Keramik sagde ...

Hej Michael
Du skal da sørme blive ved med at skrive som du gør.

Hvis der skulle være en enkelt eller to som ikke syntes om din måde at skrive på, så må De SGÚ lade være med at læse med.

Fortsæt endelig.

Knus Dianna

Alkymisten sagde ...

Hej Dianna,
Irene har bedt mig om liiige at sætte tonen en halv oktav ned.
Alle må og kan selvfølgelig læse med; men skal jeg irettesættes af en person med egen blogprofil, vil jeg da gerne vide - hvorfor og af hvem -?

Ann sagde ...

Kæreste Michael,
Hvor er jeg dog enig med dig, og jeg hygger mig med din stærke personlighed, som blandt meget andet viser sig i min farmors store bogstavimplantater. Jeg bliver positivt nysgerrig efter at vide mere om denne interessante personlighed, der ikke er som resten af dusinet.
Til gengæld: Jeg har været levende på flere sociale medier, og er blevet meget ked af det fra tid til anden indtil det gik op for mig, at jeg måtte vælge: Enten lever jeg med, at der findes mennesker, der er så ilde stedt i deres liv og så dårligt opdragede, at de kører deres indre svinehund af som anonyme kujoner overalt, hvor det er muligt.
Jeg har valgt visse sociale diskusionsmedier fra og har valgt min egen blog til - vel vidende, at disse personager pludselig kan dukke op. Så sletter jeg bare straks deres kommentar og tænker medlidende på, hvor svært det må være at være dem.
Og så lever jeg ubekymret videre - taknemmelig over, at jeg har haft et mere priviligeret liv, hvor jeg ikke behøver fyldes af raseri over, at en sød og interessant person bruger store bogstaver i substantiver.
Saml på de gode og glem de dumme!

Ann sagde ...

....glemte lige at sige:
Jeg har ingen problemer med at de, der opfører sig uopdragent anonymt bliver "afsløret". De må stå ved sig selv, men hvis du udstiller vedkommende med navns nævnelse, har du meldt dig ind i en krig.
Hvis du vil videre, så slet og glem.

Alkymisten sagde ...

Kære Orakel,

Jeg lytter med velbehag til dine erfaringer og følger dine kloge råd.
Jeg ønsker ikke krig på så løst et grundlag som Kapitæler.
Hmmm ?-Jeg kunne selvfølgelig også skrive med store bogstaver hele tiden, hvis jeg absolut ville være Rasmus Modsat.
Men ukontrolleret,FNYS,det mener jeg nu ikke, jeg er.
Tak for dig.

Strikkeheksen sagde ...

Nej, nu må jeg bede om mine himmelblå ;-) Jeg ser absolut ingen grund til at du skal kriges virtuelt - min bedste medicin er "med tavshed skal dumhed fordrives". Nogle ting skal bare ties ihjel.

Og så håber jeg sandelig, at du bliver ved med at skrive på din helt egen facon, for den ligner ikke nogen andens og er til stor glæde for os andre :-)

Ann sagde ...

Nej, for pokker da, Michael!
Det er du da langtfra, men det er jo ikke dig, det handler om, men Fru Mettes indre dæmoner - jo!

Alkymisten sagde ...

Kære Lene,

Jo, Jeg skal nok love at holde mig i skindet og bide mig selv i tungen. Men du ved jo godt selv hvor ked og forurettet man kan føle sig, når man synes, man har skabt noget godt og andre så nedgør det. Og så endda lige præcis en sjofert på det indlæg om dig og din uegennyttige redningsaktion - Øv hvor surt ! Men jeg beder Sherlock Holmes om at stikke piben ind og spille lidt hysterisk violin istedet.

For handles skal der jo - ikke sandt ?

Tine sagde ...

Søde dejlige Michael.
Jeg elsker at læse din blog selvom jeg ind imellem ikke helt forstå dine fine ord :-)
Men det er jo din stil og sådan skal du da endelig blive ved med at skrive.
Jeg kan kun give Ann ret. Lad den gode Mette mene hvad hun vil og glem hende.
Livet er for kort til at bekymre sig om den slags mennesker.
Brug istedet livet positivt og glæd os andre med din skønne og finurlige indlæg :-)
Knus fra Tine

hulebo sagde ...

Hej Michael
Jeg læser også med glæde din finurlige blog, og undres altid over 'anonyme', der ikke kan stå ved deres holdninger.
Jeg er helt enig i, at det skal ignoreres, den slags mennesker går alligevel aldrig ind i en ligeværdig diskussion.

Ps. Det var helt sjovt at lege detektiv og se de omtalte elefanter på google maps ;o)

Mvh Marianne

Helle : sagde ...

Michael du skal blive ved med at skrive og være dig selv. Brug dit krudt på noget bedre, for den person fortjener ikke al den omtale. Lige som Tine er det ikke altid jeg forstår dine ord men er vild med at lære nye udtryk.

Jeg hygger mig med at læse med hos dig !!!

Alkymisten sagde ...

Kære Tine, Hulebo og Helle,
Tak for jeres opmuntrende ord. Jeg agter bestemt ikke at ændre min måde at føle, tænke og handle på på baggrund af et enkelt uopfordret surt opstød. Jeg bliver bare så vred over den kulturradikale terrorisme, der stortrives i anonymitetens navn. Og så bliver jeg edderspændt ond i sulet og hævntørstig når jeg læser, at en anden af vores foretrukne blogforfattere er blevet groft sexuelt chikaneret af en tydeligt mentalt forstyrret og "dobbeltdækket" anonym mandsperson. Denne form for "Hun-Galskab" skal bekæmpes. Og her hjælper desværre ikke mine skytsengle
for handlekraft (Lene) og smerte (Tine). Her hjælper kun den, som ser "Det Onde" fra 3 sider på 1 gang : Oraklet Ann.