torsdag den 28. april 2011

Adskilt og samlet

Som Et taknemmeligt Blotoffer for Min ugelange Rolle som Vågekone på Hospitalet, havde Min elskede Hustru i går Aftes arrangeret En Glædespige til Mit Velbehag.

Til Udfrielse af Sorg, Smerte, Frustration - akkumuleret over De sidste 3 Måneder.

Nervøs og beklemt ved Denne uvante Situation trissede Jeg Den sidste Time før Dette meget specielle Møde rundt i Huset - ikke nyvasket ; kun skamfuldt etagevasket-  iført løse Gevandter - jagede Nullermænd - tændte Stearinlys - anrettede Et let Ostebord - kunne ikke finde Ro.

Da Bilen endelig, dog uendeligt langsomt, rullede ind på Vores skærvebelagte Gårdsplads, forføjede Jeg Mig skyndsomt op på Værelset på Første Sal, hvor Seancen skulle foregå, for at foretage En sidste; forstillet Inspektion samt Situations Forestilling, og lod Irene Selv om at modtage Den tilkaldte Forløser.

Jeg tog Mig sammen, gik fattet ned af Trappen, og måtte uvilkårligt, åndeløs stoppe op ved Synet af Denne lysende, spinkle - dog spændstige - Engel, hvis ranke Kropsholdning - løftede Hage og stærke, erfarne, prøvede Øjne - beroligende hilste Mig Godaften. Hendes Duft var Kamfer og Vanille.

Forblændet og tidsrøvet gennemstod Jeg En høflig; men obligatorisk Menage a Trois; indtil Tidspunktet uundgåeligt skulle indtræffe; at Den planlagte Akt måtte udføres.

I Det umøblerede, hvide Værelse afdækkede Jeg genert Min Overkrop og lagde Mig derefter på Briksen med Armene tæt ind til Kroppen og stirrede frygtsomt ned i Gulvet med tilbageholdt Åndedræt.

Jeg kunne fornemme, at Hun grundigt olierede Sine Hænder tæt ved mit Ansigt. Duften af Ædeltræ gjorde Mig Døsig i Hovedet og tung i Kroppen.

Da Hendes Hænder lagde Sig let mellem Mine Skulderblade stivnede Min Krop først instinktivt; men Et fortsat stigende Pres og En forøget Tyngde fremmanede Et forblindet, blødt Fokus på Denne intrigerende Håndspålæggelse.

Ved langsom og grundig Malen, Ælten og Pres blev hver enkelt Muskel  i Overkroppen fysisk bevidstgjort, opløst, udtaget, lagt til Side i En velordnet Rækkefølge indtil Følelsen af Følelsesløshed indtraf.

I omvendt Orden blev Kropssegmenterne genindsat under kyndig, messende og belærende Recitation af De tilhørende latinske Nomenklaturer. .. in Dolores Musculus Supraspinatus......

-------------------------------------------------------------------

Vi havde i går Et lindrende Besøg af Strikkeheksen, foranlediget af Irene, for at få frigjort Den Nerve i Venstre Skulder, som var blevet fastklemt under Et Fejlløft af Mit nye 150 kg tunge Terrasse Køkkenbord for 1 Måned siden.

Med Sin Enmands Hær formår Lene at stille en 'Home Mobile' Kampenhed til Rådighed til Bekæmpelse af Alle De Muskel Konstriktioner, som Vi pådrager Os ved Løfteskader, forkerte Arbejdsstillinger, forkrampede og fortvivlede Tilværelser.

Lene Klitgård er En anderledes tænkende og særdeles fremragende, moden samt empatisk nyuddannet Massør med Egen Klinik i Aalborg, som Jeg kun varmt kan anbefale.

Min Skytsengel for Handlekraft er nok lige nu Den Person, som Jeg beundrer allermest for Lærdom, Heltemod og Fremdrift.

Jeg lægger gerne Krop til Hendes videregående Akupunktør Kandidatur i Nålestiks Operationen :  Fra Menneske til Pindsvin !


7 kommentarer:

Ann sagde ...

Det havde du så sandelig fortjent, Michael!
Jeg tænkte nok, at Ålborgenglen ville være forførende dygtig.
Men pas på! Man kan blive afhængig af den slags helsebringende djævleuddrivelse!

Alkymisten sagde ...

Hej Ann,

Jeg bliver simpelthen nødt til at mærke det igen!
Bare éen gang til på onsdag.
Så bliver jeg fri af smerten.

Tine sagde ...

Søde Michael.
Hvor lyder det tiltrængt!
Og selvfølgelig er Lene den eneste der kan hjælpe!
Man skal lede længe efter en der er mere dygtig og sød end hende :-)
Jeg er sikker på at du allerede glæder dig til næste onsdag.

Beklager at jeg ikke kunne kigge forbi igår. Men der var lige en 97 års fødselsdag i vejen :-)
Men jeg glæder mig til at komme forbi på søndag, med eller uden tømmermænd ;-)

Strikkeheksen sagde ...

Michael, Michael - hvor ville jeg gerne skrive en kommentar, der kan matche dit indlæg, men jeg kan ikke hamle op med din ødsle pen ;-)

Må bare sige - med et kongeligt tvist: Af hjertet tak :-) Og så må du læse, hvad jeg har skrevet i mail til Irene.

PS: Du har da vist lært et enkelt nyt ord ;-)

PPS: Tine, jeg får da helt røde ører ;-)

Alkymisten sagde ...

Alt er fuldbragt !

En Skytsengel til Højre - En Skytsengel til Venstre - Et Orakel i Midten.

Jeg samler Mig Selv med Hjælp fra netop i 3.

Vil Selv - Kan Selv - men ikke altid alene.

Hvor er Jeg lykkelig for,at I Er til.

Mette sagde ...

Hvor ville jeg gerne læse din blog - jeg kan mærke du har noget på hjertet - men din 'ukontrollerede' brug af stort begyndelsesbogstav gør den desværre nærmest ulæselig.

Alkymisten sagde ...

Kære Mette,

Forsøger blot ret nu at genfinde Min Identitet.

Søger tilbage for at rette Min fortidige sociopatiske Umælen.

Er i Øjeblikket bestemt ikke vaks-men dog lærenem!

Hvem er egentlig Du, som retter ?

Har Du Noget på Hjerte, eller har Du blot Noget på Hjertet ?