torsdag den 21. april 2011

Skuden synker - IKKE !


Det blæser i Dag En strid Nordenvind - fra alle Retninger - Men Det gode Skib - Víngilôte - retter støt Sin lige Kurs mod Ledestjernen på Himlen.

Trods Mandskab, som vægrer Sig ved Formaning, bliver Alle Hænder om Bord.

Kaptajnen er midlertidigt lagt på Lazarettet  -  Matrosen overtager Roret.

My Day - MayDay

11 kommentarer:

Ann sagde ...

Godt at høre i alt det svære, at skuden er på ret køl igen. Kan du ikke skaffe en masse kork og alt hvad der findes af svømmevinger, så skuden kan sikres mod for megen slingrekurs, kære.
Hils kaptajnen, når du lægger til ved Lazarettet.
God bedring!

Tine sagde ...

Kære Michael.
Jeg ved ikke om der er mere imellem himmel og jord men jeg havde simpelthen sådan en fornemmelse af at alt ikke var godt.
I går eftermiddag, siger jeg til Per at jeg vil køre ud og besøge Irene på søndag. Jeg ville vente med at ringe til hende til lørdag aften eller søndag formiddag for at høre hvordan hun havde det.
Nu kan jeg godt se at det nok ikke er godt.
Har hun lyst til besøg på hospitalet? Ellers vil jeg gerne komme en anden dag, når hun får lyst.
Lige nu håber jeg ar du har fået noget søvn og at du er ved godt mod.
Jeg sender dig et stort knus og håber du vil give noget af det videre til Irene. Husk at beholde noget af det selv :-)

Alkymisten sagde ...

Hej igen Tine og Ann,

Er lige kommet tilbage fra hospitalet(blev faktisk smidt ud af sygeplejersken).Irene har haft meget høj feber her i formiddags; men får heldigvis både rigeligt med væske og antibiotika gennem drop. Og så bliver hun dopet - sådan rigtig dopet så hun næsten er smertefri og heelt skæv.
Bagsiden af medaljen er, som Ann påpeger, at kvalmen tager overhånd; og så får hun ikke spist noget. Jeg håber, de finder ud af det rette blandingsforhold mellem morfin og kvalmestillende; for det her cirkus trækker godt nok tænder ud.

Og så må i 2 tøser nyde jeres påske med familie og venner.

Jeg tror lige, at jeg tager en lur.

Strikkeheksen sagde ...

Kære, kære Michael
Rystende læsning, men skuden dog rettet op?

Jeg bliver helt stum - så bare en lille hilsen for at sige, at jeg tænker rigtig meget på jeg begge.

Knus og bedste ønsker herfra - jeg ved, at du er mand for at bringe dem videre!

Alkymisten sagde ...

Hej Lene og glædelig påske.
Jeg har lige været ude hos Irene et par timer, og kan give en frisk bulletin. Infektionen og feberen toppede med 40 C i formiddags og her er til aften tålelig; men hun har selvfølgelig ingen appetit overhovedet. Irene får et 12 timers virkende morfinpræparat og så noget kvalmestillende efter behov. Nu må vi se imorgen om vi kan få lusket noget næring indenbords i hende. Jeg tror ikke på at Irene kommer hjem før tidligst søndag.

Til Tine : Jeg spurgte Irene om hun kunne tænke sig besøg fra dig, og det sagde hun ja til. Hun ligger på sengeafsnit D2 stue 24 på Onkologisk afdeling i Bygning 5.
Men du kan måske lige sende hende en SMS først.

Til Ann + Tine + Lene : I er alle 3 uvurderlige diamanter, som smykker min kone så blændende godt (og jeg er også selv lidt glad for jer)

Line sagde ...

Kære Michael.

Jeg gør mig så inderligt ked af at læse de seneste nyheder.

Jeg håber Irene snart har det bedre, og at du får passet lidt på dig selv også.

Jeg sender mine varmeste tanker.

Kærligst Line

Alkymisten sagde ...

Kære Line,
Ja dette er forhåbentligt kulminationen på de sidste 3 måneders strabadser. Nu kan det velsagtens kun gå fremad. Jeg håber også at dit helbred er i fremgang, og at vi snart ses igen. Tak for dine søde ord.

Fru Kahr sagde ...

Mange hilsner til Irene og dig. Jeg håber, Irenes tilstand snart bedres, så hun får mulighed for at nyde foråret sammen med dig.
Pas godt på dig selv midt i kaos.

Alkymisten sagde ...

Kære Fru Kahr,

Tak for din opmærksomhed. Irene har det lidt bedre idag. Feberen er nede på acceptabelt leje; men infektionen huserer stadig. Efter blodtransfusionen i går er erythrocyttallet nået op på et næsten normalt leje. Smerte og kvalme medicinering er også ved at være på plads - nu skal der igangsættes innovation på næringsindtaget. Jeg forventer ikke, at Irene er tilbage i domicilet før onsdag næste uge. Hav nogle gode helligdage.

Helle : sagde ...

Hej Michael
Jeg er så glad for at læse at Irene har fået det lidt bedre, håber virkelig at hun snart kan komme til at få lidt føde i sig igen. Uden mad og drikke dur helten ikke og Irene har altid været min helt !

Hils hende mange gange og giv en stor knuser fra mig.

Bare kærlighed kunne helbrede, for så var jeg sikker på at Irene snart ville få det bedre.

Mange varme tanker til jer begge

Alkymisten sagde ...

Kære Helle, tag det som et godt varsel : Jeg er blevet påkrævet i aften at medbringe påbegyndt strikketøj til Camomille samt en flacon med Eau de Cologne med navnet : Rent (jeg kan fanden fisme ikke finde den - så hun får noget andet vand, der dufter godt). Tak for ordene.