fredag den 6. januar 2012

Under Izra'il's Vinger


Nu forligt med Tanken, Eders Naade, Deres eviggyldige Attraa mod Min Sjæles Søsters sanselige Medleven og kunstneriske Færden, finder Deres aggressive Kald til falden Livsværd på nu tolvte Aar ikkun Avl af Spot og Spe fra mine Frænder.


Alle syner, Enden ikke naaes i signet Strid foruden svære Tab i begges Lejre. Deres Højmægtighed vil i Trods kun stande mut på Valen uden Gunst.

Jeg byder derfor Fred til Os i Tvisten, og bringer her som Blot Min Hjertets Støtte til Vort gemeene Beste, om I troeligen skænker Bruden Naadsensbrød.

Perlemorens sagte Vækst samt skønne Væsen i Altet nyder idel Agt.

8 kommentarer:

Karin aka Guin sagde ...

Man får helt ondt i hjertet over det. Take care - og hils Irene mange gange.

Fra Karin

Alkymisten sagde ...

Tak Karin,
Ulykkelige, angste og modløse er vi begge lige nu. Hvor finder man Styrke til at kæmpe mod så magtfuld en Fyrste. Selv Irenes Pinde forvitrer i Hans Nærhed.

Tine sagde ...

Kæreste Michael.

Jeg får helt en knude i maven når jeg læser dit indlæg.
Og så ved at du og Irene har det mange mange gange værre.
Fandens sygdom!!!
Jeg sender jer rigtig mange tanker, knus og kram.

P.S. Jeg regner med at smutte ud forbi Irene i næste uge. Jeg skriver lige en sms til hende inden.

Alkymisten sagde ...

Åh Tine - min Smertens Skytsengel

Vid, at du bare er så god for mig.

Kan du bringe en lille Smule mod ind i Irenes Livshelvede lige nu, vil jeg være dig evigt taknemmelig.

Kræften har spredt sig til hele Lymfesystemet og en aggressiv modbehandling med Taxol skal omgående iværksættes. Den nærmeste fremtid bliver ikke rar at opleve for nogen.

Kan du tage Irenes Tårer, Angst, Uværdighed og Håbløshed med dit Overskud af Medfølelse og Opmuntring, hilser vi dig begge velkommen.

At reparere Irenes strikkepinde, vinde hendes filtrede garn op og få hende tilbage igen til Skrivepulten - dette kan måske få hende op af det sorte Hul, hun befinder sig i lige nu.

Nynne har sagt at hun kommer forbi i morgen (Mandag) Formiddag.

Berit sagde ...

I kærligheden, Michael, finder I styrke til den altopslidende kamp. Må I finder styrken til at komme igennem den næste svære tid.

Hos mig kan Irene også finde en skulder og et lyttende øre. Sender dog besked, før evt. besøg, så jeg ikke maser ind, hvor der ikke er "plads".

Alkymisten sagde ...

Kære Berit,

Modigt af dig, at stille op. Situationen her er dog ikke for tøsedrenge.
Smerter, Morphin, Kemo, Depression og Funktionsbrist kan man godt holde ud at se på, men er uhyggeligt svære at involvere sig I personligt. Lad os lige drøfte det nærmere.

Helle : sagde ...

Åh Michael ord er ingen trøst - men jeg sender dig mange tanke. I denne uge er det bønneuge, og jeg vil forsøge at gå i forbøn for Irene. Hils hende mange gange.

De bedste hilsner
Helle

Alkymisten sagde ...

Kære Helle,
Du har så evigt ret. Ord kan ikke kvæle tanken. Tanken kan ikke skjule følelserne. Måske kan Håb, Syn og Tro i forening åbne døren i det lukkede rum.
Tak for al din støtte.