lørdag den 24. april 2010

Påskønner kønne Køn's Skønne SkønJeg er positivt overrasket og taknemmelig over, at Kollegerne på Min mandligt dominerede Arbejdsplads udviser så stor Forståelse, Medfølelse og Omsorg i Forbindelse med Vores lille Families Livskrise.

Firmaets Direktør har hele Den forgangne Uge taget Sig Tid til, Hver eneste Dag - 20 Minutter før Fyraften -, at sætte Sig ned med Mig, spørge ind til og lade Mig tale om Irenes og Min Situation lige nu.

Venlige Arbejdskammerater spøger stadig skælmsk og driller kærligt med En beroligende Hånd på Skulderen. Andre giver forsigtigt gode Råd og Vejledning med Henblik på Bevarelsen af både Min sunde Fornuft og mentale Balance.

Jeg er nærmest himmelfalden og overvældet lykkelig over Den Strøm af Medlidelse og Opbakning, som i Søstre af Garnet har sendt ind I specielt Irenes; men også Min Verden.

I skal Alle Vide, at netop Dette er Det særlige Klæbestof, som klinker Potten, når Den er revnet.

2 kommentarer:

Ann sagde ...

Jeg er ikke religiøs, men i denne stund og lige før Fuck cancer toner frem på skærmern, på tusindvis af kilometers afstand af jeres smerte, magtesløs og fremmed, ville jeg ønske at en bøn kunne hjælpe.
I så fald skulle jeg gerne melde mig under fanerne i Sisters of Mercy.

Tine sagde ...

Kære Michael.
Selvfølgelig stiller vi da op! Det er da slet ikke til diskussion :-) Og med tanke om at du og familien står bagved og ved siden af Irene, så er jeg slet ikke i tvivl om at vi i fællesskab nok skal få smidt den satans sygdom på porten.
Og med den monstermaskine i skal til at i gang med, så er i jo et godt skridt på vejen :-)
Knus fra Tine