søndag den 9. marts 2014

Karneval


Mon Fyrretyve Dages Faste forløser Mig herhjemme,
som holder ej alene af udholdt Afholdenhed ?
Skal Livet fremad pine Død forglemme
al Tid og Sted for fordums Kærlighed ? 


Selvom Fasten først og fremmest tjener Mål at fatte Fordel ved at trykke under ens Begær samt ved at hæve frem den indre Dialog, ser Jeg alligevel, på Trods af valgt Askese, Mig ej forsagt forsage Fristelsen til Fråds i Vårs Potens samt Sinds Forløsning i Lys og Saft og Kraft.

Irenes Hurom Juicer fik desværre Skørbug i Sigten og måtte akut bevilges en bekostelig juvenil Transformation. Huromen lever nu andægtigt med Protesen på Aftægt i Plejebolig på Djursland hos en nu enlig Sundhedsskuende og sanddru Kvinde.

Jeg søgte mig derfor påny en Elskerinde, som ud over at Safte hjemmedyrket Hvedegræs også kunne forme Pasta og kværne Kaffe. 

Mit nylige Bekendtskab med en horisontalt dobbeltakslet Extruder med mange forskellige Filterindsatser hedder Hippocrates; men jeg må allerede nu bedyre, at Hun ikke er helt nem at danse med.

Skulle Begejstringen alligevel true med at slippe løs, går Jeg blåt i Haven og brænder Krudtet af.... tænker lidt for trist på hende, som kommer mig i Møde en Gang imellem ....fortabt....forevigt....forbundet....

Ingen kommentarer: